torek, 8. avgust 2017

POT TAROTA - JESENSKA SREČANJA
Jeseni vas vse prijazno vabim na popotovanje skozi tarot, obstajata dve možnosti dela s tarotom:
1)TERAPEVTSKA SKUPINA TAROTA - namenjena je globljemu samospoznavanju in lastnemu terapevtskemu procesu, kjer se učimo in spoznavamo tarot karte, vendar pa je poglavitni namen skupine zdravljenje, prepoznavanje in ozaveščanje lastnih vsebin in življenja. Skupina je zato daljšega značaja in poteka v obliki rednih tedenskih srečanj.
2)TEČAJ TAROTA - odvijal se bo skozi 10 seminarjev, na katerih boste spoznali simboliko tarota in se naučili razvijati intuitivni in tudi kreativni uvid ne le v karte, ampak v lastno življenje, saj bomo v branjih in polaganjih iskali vzporednice z lastnimi, konkretnimi življenjskimi situacijami. Ne gre zgolj za tečaj in osvanjanje znanja samega sistema tarota, temveč za razvoj tehnik gledanja, samoopazovanja ter seveda tudi pridobivanja uvidov v lastno življenje.
Teme, ki se jih bomo lotili na tečaju, so:
*)22 velikih arkan tarota
*)40 malih arkan tarota
*)16 dvorskih kart
*)različne tehnike odpiranj in polaganj v povezavi z raznimi življenjskimi področji
*)praktična diskusija in podelitev
*)tehnike sproščanja uma in osredotočanja za jasnejši uvid
Dotaknili se bomo tudi teme branja drugim ljudem oziroma morebitnim klientom, sami organizaciji seanse, stika s klientom in tudi spoznali načine, skozi katere nam govori naša intuicija. Skozi praktično delo se vzpostavi vedno globlji stik z lastnim notranjim poljem zaupanja, ki ga nato lahko varno in obzirno prenesemo klientu oz. človeku, kateremu beremo karte - seveda pa smo v prvi vrsti klient mi sami in karte pripomoček za lastno spoznavanje in zrcaljenje.
Vabim, da se mi pridružite - tečaj poteka v obliki vikend enodnevnih seminarjev v trajanju 5 ur, okvirno dva seminarja na mesec. Možna je tudi razporeditev seminarjev v krajšo obliko preko tedna, če bi večini udeležencev tako ustrezalo.
Pričnemo jeseni oziroma, ko se zbere zadostno število prijav.
za več informacij pišite na: neda.sara.mt@gmail.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar